Centar za mlade Grabrik slavi 15 godina rada

Kategorija: Vijesti

Centar za mlade Grabrik u srijedu 8. veljače obilježava 15 godina postojanja. Početak je u 11:00, a tijekom cijelog dana posjetitelje očekuje raznoliki program.

 

15._godina_CZM.jpg

 

 

Događaj započinje otvaranjem izložbe i vremenskom kapsulom, a odmah slijedi javna tribina "Mladi pitaju" na kojoj će mladi imati priliku pitati goste tribine o svemu što ih zanima, a vezano je za njihove potrebe, interese, želje. Gosti tribine su državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade gđa. Željka Josić, županica Karlovačke županije gđa. Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik grada Karlovca g. Damir Mandić. Posjetitelji mogu poslati upit za sudjelovanje na  info@czm-grabrik.hr, a broj sudionika je ograničen.

Nakon toga u 13 sati slijedi turnir u Tekkenu 7 na koji se zainteresirane mlade osobe (15 - 30) mogu prijaviti. ---> Prijavnica za turnir u video igri - Tekken 7

U 16 sati očekuje nas nagradni kviz. Prijaviti se mogu grupe od 2 do 4 osobe. ---> Prijavnica za nagradni kviz "Sve ostalo"

Na kraju dana očekuje nas Make up kutak i glazbeni program.

 

Centar za mlade u Grabriku je projekt Grada Karlovca koji je otvoren 2008. godine te dat na upravljanje udrugama mladih i za mlade. Od 1.1.2022.g Centar za mlade u Grabriku vode udruge Carpe Diem i Kinoklub Karlovac. Centar za mlade u Grabriku okuplja udruge mladih i za mlade, Savjet mladih grada Karlovca, inicijative mladih, ali i ostale udruge i pojedince koji provode svoje aktivnosti u prostoru. Centar je mjesto za informiranje i razvitak kulture, obrazovanja mladih i civilnog društva koji daje podršku u realizaciji inicijativa i ideja. U prostoru Centra moguće je organizirati izložbe, radionice, predavanja, okrugle stolove, projekcije i slično, a za organizaciju različitih aktivnosti i realizaciju ideja na raspolaganju Vam stoje voditelji i koordinatori Centra za mlade. Posebno bi htjeli potaknuti mlade na kreiranje aktivnosti i sadržaja u skladu s njihovim interesima te im pružiti mjesto u kojem mogu slobodno razrađivati svoje ideje i njima oblikovati zajednicu u kojoj žive.