Edukacije o upravljanju projektnim ciklusom

Kategorija: Vijesti

U okviru provedbe EU projekta ''Partnerstvo za prostor'' organizirane su besplatne edukacije i radionice namijenjene razvoju civilnog društva u Karlovcu s konkretnim ciljevima poboljšanja njihovog funkcioniranja i razvoja. Prve od tih edukacija su Upravljanje projektnim ciklusom.

 12.2._prostorija_1_of_1.jpg

 

 

Ove edukacije imaju za cilj osnažiti kapacitete OCD-a u pisanju, prijavljivanju i provedbi projekata EU te omogućiti lakšu kontrolu provedbe aktivnosti projekata. Imajući u vidu raznolikost u znanju i iskustvu OCD-a u ovom bitnom području, edukacije su podijeljene na one za OCD-e bez iskustva i na one s iskustvom. Obje edukacije će prolaziti ciklus PCM-a no sa različitim trajanjem pojedinih tema i većim fokusom na ono što je polaznicima prihvatljivo u odnosu na njihovo predznanje i iskustvo.

 

Obje edukacije će voditi Robert Babić, konzultant i međunarodni stručnjak za pripremu i provedbu razvojnih projekata u području tržišta rada, obrazovanja i socijalnog uključivanja te EU fondova općenito. Više detalja i prijava na edukaciju nalazi se na poveznici: https://bit.ly/3sotiM7

Prijave na obje radionice su otvorene do ponedjeljka 21.02.2022. Jedna udruga može prijaviti više od jednog polaznika i prijava nije ograničena na samo jednu edukaciju.