Rezultati 2. kola Tekken 7 CZM Lige

Kategorija: Vijesti

U četvrtak, 20. veljače, održala se još jedna Hengaonica, a uz to je odigrano i drugo kolo novoosnovane Tekken 7 CZM Lige! Večer je provedena uz pregršt zabave i napetih bitaka, a u nastavku teksta možete pogledati kako izgleda bodovno stanje nakon odigranog drugog kola.

 Tekken liga 2 kolo FB v1 Skupina 1

U Skupini 1 Pr0f. R4zor i dalje stoji na vrhu tablice s osam bodova, a baš kao i prošli put, za petama mu je Benjo254 sa šest bodova dok je SweeperReaper ostao na dnu tablice. Važno je napomenuti da je ovo također i rezultat izostanka SweeperReapera iz drugog kola čime se noć ove skupine svela na bitke između R4zora i Benjo254. Nadoknade će odigrati u trećem kolu idućeg četvrtka što će dovesti stanje skupine nazad u stabilniji ritam, a do tada su se dva prisutna natjecatelja zadovoljili izjednačenom situacijom u kojoj su obojica odnijeli po jednu pobjedu.

Tekken liga 2 kolo FB v1 Skupina 2

U ovom kolu pogođenom izostancima i nadoknadama Skupina 2 jedina je čiji su igrači uspjeli odigrati sve bitke. Iako je poredak i dalje isti, ovaj put Etherion nije uspio odnijeti sve bodove već su ga u tome spriječili Skrillex i NODI. Dok je Skrillex i dalje za petama Etherionu u lovu na vodeće mjesto u skupini, NODI je u odnosu na prethodno kolo ovaj put sa sobom donio puno jaču igru pa su sva tri natjecatelja noć završila s 2 pobjede i 2 poraza.

 Tekken liga 2 kolo FBv1 Skupina 3

Skupina 3 je kao i prve dvije također zadržala bodovni poredak iz prvog kola. Unatoč tome što Marin i dalje drži vodstvo u skupini, MAT je u ovom kolu pokazao puno bolju igru kojom je skupio čak šest bodova i time značajno popravio svoje stanje na tablici te se doveo u bitku za vodeće mjesto.

Tekken liga 2 kolo FB v1 Skupina 4

Natjecatelji Skupine 4 pridružili su se Ligi tek u ovom kolu te i dalje imaju zaostatak od šest bitaka koje moraju nadoknaditi. Unatoč tome, KuroGoku pokazao se kao jak natjecatelj osvojivši čak 10 bodova i zasjevši na čelo skupine s pet pobjeda i tek jednim gubitkom. Nane se nalazi na drugom mjestu sa šest bodova i svega još jednom nadoknadom za odigrati dok ćemo rezultate Morena tek vidjeti nakon što se odigraju sve nadoknade.

PRIJAVE:
Prijave za ligu i dalje su moguće!
Za prijavu je potrebno javiti se u skupini od troje na Facebook ili Instagram stranicu Centra za mlade Grabrik ili putem maila na filip.bojic@carpediem.hr 

Nadamo se da ćemo vas vidjeti uključene u Tekken 7 CZM Ligu i ako da, sretno u vašim bitkama, nagrade čekaju!

HengaonicaTekken lanak v2