Time to Move i time to game!

Kategorija: Vijesti

Time to Move, ali i time to game.Vrijeme je da se i zaigramo! U Centru za mlade Grabrik u utorak, 29. listopada, od 20.00 do 22.00 održat će se još jedna Hengaonica. Ovu Hengaonicu održavamo u sklopu kampanje Time to Move. Tako ćete imati priliku isprobati zanimljivu igru s kartama ''Time to Move''.

Osim toga, Playstation 4, Nintendo wii, Jungle speed, Pictionary, Scrabble, Čovječe ne ljuti se - samo su neke od 20-ak društvenih igara koje ćemo pripremiti. Čekaju vas i čaj/kava/sok i razne grickalice. Među igrama za Playstation nalaze se: FIFA 18, FIFA 19, NBA 2k19, Rocket League, Tekken 7, Gran Turismo Sport i Crash Bandicoot N.sane trilogy! Osim toga, imamo i puno novih društvenih igara od novog Rizika pa do detektivskih igara poput Sherlocka te karataških poput Exploding Kittens!

Osim što u okviru Time to Move kampanje održavamo još jednu Hengaonicu, u okviru iste kampanje moći ćete nas naći i na Korzu u srijedu, 23. listopada: http://portalzamlade.info/vijesti/1228-europska-kampanja-time-to-move-u-karlovcu.html