Dvije nove radionice u Centru

Kategorija: Vijesti

Otvorene su prijave za dvije nove besplatne radionice u organizaciji udruge „Carpe Diem“ – radionica Audio produkcije te radionica Ofotografija u digitalnom marketingu. Radionice će se održavati u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Radionica audio produkcije počinje 2. studenog u 14 sati te će se održati u dva termina. Cilj radionice je usvojiti i savladati teorijski i praktični dio audio produkcije. Polaznici će naučiti kako editirati, miksati i u samom finalu masterirati audio materijal. Usvojit će sve potrebne tehnike i znanje koje će moći primijeniti u bilo kojem glazbenom pravcu ili glazbenom projektu.

Radionica Fotografija u digitalnom marketingu polaznicima će omogućiti efikasnije korištenje društvenih mreža, web stranica i pretraživača u svrhu kvalitetnije promocije proizvoda, usluga te kreiranja brendova za sebe i/ili klijente. Kroz dva susreta polaznici će sudjelovati u teorijskom i praktičnom dijelu edukacije gdje će na jednostavan i primjenjiv način kreirati sadržaj idealan za promidžbu u digitalnom svijetu. Radionica počinje 2. studenog u 10 sati.

Prijave za radionice otvorene su do 30. listopada 2019.

 

Ove radionice organiziraju se u sklopu projekta „Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.