Tematske radionice za izradu 3. GPM grada Karlovca

Kategorija: Vijesti

Mlad si i želiš bolju kvalitetu života za sebe i ostale mlade? Doprinijeti možeš prisustvujući na tematskim radionicama za stvaranje trećeg Gradskog programa za mlade grada Karlovca! Radionice će biti održane u Centru za mlade Grabrik, a prva od pet tema obrađuje se već u utorak 14. svibnja u 9 sati!

#KarlovacGradZaMlade projekt je Grada Karlovca u suradnji s udrugom Carpe Diem, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj projekta je poboljšati uvjete živote mladih na području grada Karlovca kroz dijalog donositelja odluka i mladih koji će doprinijeti izradi trećeg po redu programa za mlade.Treći Program za mlade grada Karlovca bit će temeljni dokument pomoću kojeg će se nastaviti djelovanje na različitim područjima interesa mladih te tako poboljšati kvaliteta njihovog života i ojačati suradnja između grada Karlovca, ustanova, institucija, Savjeta mladih grada Karlovca te udruga mladih i za mlade.

Teme su:
14.5. - Aktivno sudjelovanje mladih u društvu – izgradnja civilnog društva, informiranje, mobilnost i volonterizam mladih (voditeljica radionice Aleksandra Podrebarac)
20.5. - Mehanizmi potpore mladima – socijalna politika, zdravstvena zaštita i reprodukcijsko zdravlje (voditeljica radionice: Aleksandra Podrebarac)
21.5. - Osamostaljenje mladih, gospodarstvo i demografija (voditeljica radionice: Valentina Gambiroža)
23.5. - Edukacija mladih – formalno i neformalno obrazovanje i savjetovanje (voditeljica radionice: Branimira Penić)
30.5. - Slobodno vrijeme mladih – kultura mladih i sport (voditeljica radionice: Valentina Gambiroža)
 
Sve radionice održavaju se od 9.00 do 15.00 sati.