KREATIVNA RADIONICA "YOUTH PAPER"

Kategorija: Vijesti

Udruga Carpe Diem organizira novu radionicu koju provode strani volonteri udruge. Radi se o kreativnoj radionici u kojoj će uživati svi oni koji vole crtati i fotografirati, a kako su voditelji radionice strani volonteri, radni jezik je engleski.

Ako ste kreativni i volite promišljati o aktualnim temama, prijavite se na radionicu Youth Paper – vijesti u slikama. Ne morate se brinuti ako mislite da ne znate crtati, za ovu radionicu je najbitnije da volite crtati. Na radionici polaznici izrađuju crteže inspirirane aktualnim događanjima u Hrvatskoj i svijetu. Ako više volite fotografirati, možete napraviti fotografije vezane za teme radionice. Voditeljice radionice će od nastalih crteža i fotografija napraviti novine koje će biti dostupne online i u papirnatom obliku.

Radionica će se održati u četvrtak 14. veljače od 18.00 do 19.30 sati u Centru za mlade Grabrik, a ovdje se možete prijaviti. Prednost u sudjelovanju na radionici imaju mladi od 15 do 30 godina, a radni materijali su osigurani. Kako su izgledale prošle Youth Paper radionice, možete vidjeti na Facebook stranici.

Prijave za radionice otvorene su do ponedjeljka 11.2. Voditeljice radionice Youth Paper – vijesti u slikama su Clara Auriac iz Francuske i Lisa Schipperijn iz Nizozemske. Obje volontiraju u udruzi Carpe Diem u sklopu programa Erasmus+. U Karlovac su došle početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.