Kako uspješno napisati i prijaviti projekt mobilnosti osoba koje rade s mladima

Kategorija: Staro

Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s udrugom Carpe Diem organizira u Karlovcu radionicu tijekom koje ćete moći dobiti korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga u području Mobilnosti osoba koje rade s mladima u sklopu programa Erasmus+.

Radionica će se održati u utorak 6. ožujka u Centru za mlade Grabrik s početkom u 9.30. Program radionice možete vidjeti ovdje.

Radionica je namijenjena novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima koje žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Način prijave na radionice:

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Prijave za radionicu u Karlovcu su otvorene do 2. ožujka. (Isti je prijavni obrazac za radionice koje će predstavnici Agencije održati u Karlovcu, Šibeniku, Čakovcu i Slavonskom Brodu pa kod prijave označite da se prijavljujete za radionicu u Karlovcu.)

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.

Odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice u roku od dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Za dodatne informacije kontaktirajte Agenciju na mladi@mobilnost.hr.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira radionicu u suradnji s udrugom Carpe Diem kao Eurodesk multiplikatorom. Eurodesk je informacijska mreža Europske komisije koja mladima pruža informacije o mogućnostima mobilnosti, europskim programima i natječajima te ih potiče da postanu aktivni europski građani. U Hrvatskoj Eurodeskov centar djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe EU. Više informacija o Eurodesku potražite na https://eurodesk.eu/.

erasmus logoeurodesk logo