Radionica i izložba fotografija "City Lights"

Kategorija: Staro

Photography_workshop.28.jpgImaš li fotoaparat, ali ga ne znaš koristiti? Želiš li da tvoja fotografija bude dio izložbe? Ili jednostavno voliš fotografirati, pa čak i samo mobitelom? Ako si na neka od ovih pitanja odgovorio pozitivno, uključi se u novu aktivnosti EVS volontera udruge Carpe Diem Théa Milleta-Ursina.

Thėo je pripremio radionicu tijekom koje ćeš naučiti koristiti fotoaparat ili mobitel kako bi snimio odlične fotografije. Konačno ćeš saznati čemu služe razne opcije za snimanje koje imaš na svojem fotoaparatu ili mobitelu. Radionica će se održati u srijedu 24. svibnja 2017. u Centru za mlade Grabrik s početkom u 18 sati, a trajanje je oko 90 minuta.

Nakon radionice imat ćeš nekoliko dana da snimiš fotografiju na temu Karlovca. Nebitno je želiš li fotografirati osobu, životinju, zgradu, ulicu… Također, nije bitno hoćeš li tu fotografiju snimiti fotoaparatom ili mobitelom. Najvažnije je da je tema fotografije vezana uz Karlovac.

Thėo će od svih fotografija pripremiti izložbu koja će biti otvorena 21. lipnja u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana glazbe u Karlovcu.

Prijave za radionicu su otvorene do 23. svibnja, a prijaviti se možeš OVDJE.

U slučaju većeg broja prijavljenih, prednost sudjelovanja imaju osobe do 30 godina.