Besplatna radionica digitalne fotografije

Kategorija: Staro

digitalna fotografijaOtvorene su prijave za besplatnu radionicu digitalne fotografije koju organizira udruga Carpe Diem.

Na radionici digitalne fotografije, koja će se održavati od 24. rujna do 9. listopada, polaznici će upoznati osnovne opreme, pravila i materijala u digitalnoj fotografiji, steći vještine koje su potrebne za vizualno izražavanje i razviti sposobnosti zapažanja i snalaženja u svijetu fotografije. Po završetku radionice polaznici će se znati samostalno služiti fotografskom opremom i proširit će određena znanja o ostalim aspektima fotografije. Polaznici će moći izraditi svoj portfolio i izgraditi veze s ostalim fotografima, modelima i dizajnerima. Nastava će se provoditi u malim grupama (do 15 polaznika po grupi). Radionicu će voditi Sabina Brlečić, a svaki je polaznik obavezan ponijeti svoj fotoaparat ili smartphone s naprednijom kamerom te je radi lakšeg praćenja radionice poželjno ponijeti svoje računalo.

Radionica je besplatna i održat će se u Centru za mlade u Grabriku (Maksimilijana Vrhovca 13).

Ovu radionicu financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i odvija se u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“.