Poziv za prijavu za NAJvolontera grada Karlovca i za sudjelovanje na Festivalu volonterizma 2016.

Kategorija: Staro

festival volonterizmaFestival volonterizma je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada.

Na festivalu će se predstaviti organizatori volontiranja (udruge, organizacije…) te predstaviti javnosti svoje volonterske aktivnosti. Ove godine, 4. po redu, održat će sve u subotu 17.09.2016.g. od 10 do 13 sati na Šetalištu dr. F. Tuđmana. Ovom prilikom pozivaju se udruge kojima je volonterstvo jedna od glavnih djelatnosti da nam se pridruže na Festivalu. Sudjelovanje treba prijaviti putem ispunjavanja prijavnice koja se nalazi ovdje.

Jedna od aktivnosti Festivala je i dodjela nagrada NAJvolonterima grada Karlovca tako da je i ove godine otvoren javni poziv za prijavu za NAJvolontera grada Karlovca u 4 kategorije:

  • NAJvolonter/ka od 14 do 19 godina
  • NAJvolonter/ka od 20 do 29 godina
  • NAJvolonter/ka od 30 do 60 godina
  • NAJvolonter/ka iznad 60 godina

Organizatori volontiranja mogu prijaviti sve osobe – volontere, starije od 14 godina, koje su volontirale minimalno 80 sati u proteklih godinu dana ispunjavanjem prijavnice koja se nalazi ovdje.

Prijave su otvorene do 11.09.2016.