Otvorene su prijave za Adobe InDesign

Kategorija: Staro

Grafike - Adobe InDesignOtvorene su prijave na radionicu Adobe InDesign, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Udruga Carpe Diem poziva sve mlade da se prijave na radionicu Adobe InDesign. Radionica traje od 2. srpnja do 10. srpnja (ukupno 4 radionice), a polaznici će naučiti što je Adobe InDesign te steći znanje rada u istom. Također, polaznici će naučiti kako se on koristi pri pripremi digitalnog sadržaja za tisak, koji sve alati postoje u InDesignu te kako ih koristiti, koji sve formati datoteka se koriste u tisku te koje su im mogućnosti. Po završetku radionice polaznici će se snalažljivo služiti osnovnim i naprednim alatima InDesigna te znati stvarati prijelome promidžbenih materijala za tisak, stvarati vlastite predloške te koristiti sve mogućnosti napredne automatizacije, poravnanja i integracije koje InDesign pruža. Svaki polaznik dužan je donositi vlastito prijenosno računalo s instaliranim Adobe InDesign programom kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi. Radionicu će voditi Davor Grdić.

Prijava: https://form.jotformeu.com/61642860562356
Više informacija: https://goo.gl/RvdwUX
Rok za prijavu: 28.6.2016.

 

Radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac). Radionica Adobe InDesigna jedna je u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.