Prijavi se na radionicu C# i Entity Framefork

Kategorija: Staro

C i entity frameworkUdruga Carpe Diem nastavlja sa organizacijom radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centra za mlade Grabrik", a ovog puta otvorene su prijave za radionicu C# i Entity Framework!

Radionica Uvod u programiranje - PHP2 održat će se od 11. lipnja do 10. srpnja, a polaznici će naučiti napredno programiranje u jeziku PHP kroz izradu praktičnih, u stvarnosti primjenjivih primjera – od objektno orijentiranog programiranja s PHP-om, preko komunikacije s bazama podataka pa sve do programiranja vlastitog bloga (ili slične Internet stranice). Polaznici će steći opširnije znanje programiranja u programskom jeziku PHP. Završetkom tečaja, polaznici će znati rješavati realne probleme korištenjem modernih mogućnosti PHP-a, pazeći pritom na konciznost koda i sigurnost prijenosa podataka. Polaznici će znati isprogramirati vlastiti blog ili sličnu Internet stranicu. Svaki polaznik dužan je donositi vlastito prijenosno računalo sa instaliranim XAMPP, WAMP ili nekom drugom odgovarajućom besplatnom PHP poslužiteljskom okolinom. Radionicu će voditi Davor Grdić.

PRIJAVA: https://form.jotformeu.com/61383245620350
VIŠE INFORMACIJA: https://goo.gl/RNlsWd 

Radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac). Radionica C# i Entity Framework jedna je u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.