Radionica španjolskog jezika

Kategorija: Staro

Grafika - Tečaj španjolskog jezikaUdruga Carpe Diem u sklopu prijekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorila je prijave na radionicu španjolskog jezika!

Radionica španjolskog jezika održavat će se od 6. lipnja do 30. lipnja, a polaznici imaju priliku savladati osnove verbalne komunikacije i upoznati alate za nastavak učenja. Po završetku radionice bit će u mogućnosti sporazumijevati se na španjolskom jeziku na osnovnoj razini, znati pročitati osnovne informacije te se predstaviti. Nastava će se provoditi u malim grupama (maksimalno 12 polaznika po grupi) dva puta tjedno. Uvjet za polaznike je da imaju srednju razinu znanja engleskog jezika u pisanju, čitanju i slušanju. Voditeljica radionice, Aida Diaz Sola volontira u Udruzi Carpe Diem na projektu Europske Volonterske Službe koji se provodi unutar programa Erasmus+. Kroz neformalne radionice, želi svoje znanje i iskustvo podijeliti sa drugima koje je stekla nakon završenog tečaja španjolskog jezika u Barceloni.

PRIJAVA:  https://form.jotformeu.com/61382637992366
VIŠE INFORMACIJA:  https://goo.gl/83UPI0

Radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac). Radionica Adobe Illustratora jedna je u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.