Radionica Adobe Illustratora

Kategorija: Staro

Grafike - Adobe IllustratorU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionicu Adobe Illustratora!

Radionica Adobe Illustratora traje od 4. lipnja do 12. lipnja, a polaznici će naučiti koristiti alate i mogućnosti Adobe Illustratora u svrhu izrade logotipa, posjetnica, brošura i vektorskih ilustracija. Po završetku radionice polaznici će se snalažljivo služiti osnovnim i naprednim alatima Illustratora te znati stvarati jednostavne i napredne vektorske kompozicije, promidžbene materijale, vektorske ilustracije te učiniti izrađeni materijal spremnim za stvarnu uporabu i tisak. Svaki polaznik dužan je donositi vlastito prijenosno računalo s instaliranim Adobe Illustrator programom s važećom licencom (kupljenom ili probnom) kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi. Radionice će voditi Davor Grdić koji je završio studij elektronike na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te trenutno radi kao Java razvojni inženjer u tvrtki GlobalLogic (REC Zagreb). Web programiranjem se bavi od 2013., a grafičkim dizajnom od 2010. godine.

PRIJAVA: https://form.jotformeu.com/61382289687370
VIŠE INFORMACIJA: https://goo.gl/ab3ocm

Radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac). Radionica Adobe Illustratora jedna je u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.