Predavanje/radionica "Komunikacijske vještine i korporativno ponašanje"

Kategorija: Staro

komunikacija1-600x400Pozivaju se sve mlade osobe na prijavu za predavanje/radionicu na projektu "Job Club for Youth – Karlovac", na temu Komunikacijske vještine i korporativno ponašanje. Predavanje/radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik u SRIJEDU 4.5.2016. u 17:00 sati koju će voditi gđa Ana Jagrović.

Ana Jagrović je profesor psihologije i sociologije s dugogodišnjim iskustvom rada u ljudskim resursima (trenutno voditeljica ljudskih resursa u Heineken Hrvatska), a područja od posebnog interesa su joj:

  • Selekcija i zapošljavanje;
  • Kontinuirani osobni razvoj zaposlenika;
  • Upravljanja promjenama i komunikacija unutar organizacije.


Tijekom ovog predavanja/radionice, dobit ćete najbolje informacije i savjete o:

  • Osnovama poslovne komunikacije, te posebno komunikacije u većim tvrtkama/korporacijama;
  • Praktičnim primjerima kako to izgleda i treba izgledati u praksi (primjer: komunikacija e-mailom);
  • Pravilima organizacijskog ponašanja, uključujući davanje primjera iz prakse.

Prijavite se vrše putem e-mail adrese info@jobclub.carpediem.hr, a dovoljno je izraziti želju za sudjelovanjem na predavanju/radionici. Predavanje je otvoreno za sve mlade korisnike projekata udruge Carpe Diem, no kako je broj mjesta ograničen, prioritet u popunjavanju će imati korisnici Projekta Job Club for Youth – Karlovac.

Nakon zatvaranja prijava, polaznici će dobiti informaciju o tome da li su primljeni na predavanje/radionicu.

PRIJAVE SU OTVORENE OD DANAS 27.4.2016., PA DO NEDJELJE 1.5.2016.

VAŽNA NAPOMENA: Radi ozbiljnosti i profesionalnosti u održavanju predavanja/radionice, svi prijavitelji kojima se potvrdi da su uspješno prijavljeni, su dužni obavijestiti Carpe Diem u slučaju da odustaju od sudjelovanja 1 dan prije početka radionice, kako bi se to mjesto moglo ustupiti drugoj zainteresiranoj osobi.

U slučaju da broj prijava bude manji od potrebnog, radionica/predavanje se otkazuje i u tom slučaju svi prijavitelji će biti obaviješteni na vrijeme.

Klub za zapošljavanje (Job club for youth Karlovac) je projekt sufinanciran preko Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH.