Otvorene su prijave za radionicu naprednog Microsoft Excela

Kategorija: Staro

Grafika - Microsoft Excel napredna razinaUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica. U sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorena je prijava za novu radionicu - napredna razina Microsoft Excel.

 Otvorene su prijave na naprednu razinu Microsoft Excela. Radionice će se održavat od 7. do 22. svibnja, dva puta tjedna u malim grupama (do 16 polaznika po grupi). Po završetku radionice, polaznici će savladati napredne funkcije i analize podtaka, logičke operatore, rad s apsolutnim i relativnim adresama, kontrolu unosa podataka, uvjetno formatiranje i pivot tablice. Uvjet za upis je poznavanje rada na računalu i osnovno znanje Microsoft Excela, a svaki polaznik mora osigurati vlastito prijenosno računalo s instaliranom Microdoft Excel aplikacijom.

Voditelj radionice, Saša Fajković, završio je studij Poslovne informatike na Veleučilištu 'VERN' u Zagrebu te trenutno završava magisterij na Alma Mater Europea Sveučilištu u Mariboru. Nakon završetka preddiplomskog studija zaposlio se kaovoditelj projekata u udruzi Carpe Diem i kontinuirano održavao mnoga predavanja iz ICT područja.

VIŠE INFORMACIJA: https://goo.gl/OPNZ2Q

Ova radionica je jedna u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.