Radionica MYSQL

Kategorija: Staro

Grafika - MySQL - baze podatakaU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionicu MYSQL!

Otvorene su prijave na radionicu MYSQL. Radionica traje od 12. do 29. svibnja, a nastava se provodi 3 puta tjedno u malim grupama (maksimalno 20 polaznika po grupi). Cilj je radionice upoznati polaznike sa sustavima za upravljanje bazama podataka i relacijskim bazama podataka. Polaznici će se baviti načinom oblikovanja relacijskih baza podataka i oblikovanja entiteta i veza između njih i upitni jezik SQL. Svaki polaznik mora osigurati vlastito prijenosno računalo s novijim operativnim sustavom od Windowsa XP.

Voditelj radionice, Vedran Maršić radio je na projektima u raznim okruženjima, od startupa do velikih (enterprise) poslovnih sustava, sve dok svoje mjesto pod suncem nije našao u tvrtki Axilis. U posljednje vrijeme sudjeluje u razvoju i održavanju cloud sustava što uključuje svakodnevno bavljenje single page web aplikacijama, WCF servisima, Redis cacheaom, NoSQL spremištem za podršku asinkronom spremanju u MS SQL bazu i drugim tehnološkim poslasticama. Posebno ga zanima korištenje nadolazećih mogućnosti JavaScripta već danas.

VIŠE INFORMACIJA: https://goo.gl/NDNSsh

Ova radionica je jedna u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.