Radionica talijanskog jezika

Kategorija: Staro

Grafika - Tečaj talijanskog jezika2Udruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik"!

Otvorene su prijave za radionicu talijanskog jezika. Radionica će se održavati od 11. svibnja do 8. lipnja, a polaznici imaju priliku savladati osnove verbalne komunikacije. Po završetku radionice bit će u mogućnosti sporazumijevati se na talijanskom jeziku na osnovnoj razini, znat će pitati za smjer kretanja ili za pomoć te se pravilno predstaviti i pročitati osnovne informacije. Nastava će se provoditi u malim grupama (maksimalno 10 polaznika po grupi) dva puta tjedna.

Voditelj radionice, Riccardo Sunda, volontira u Udruzi Carpe Diem na projektu Europske Volonterske Službe koji se provodi unutar programa Erasmus+. Kroz neformalne radionice, Riccardo želi prenijeti znanje talijanskog jezika i podučiti mlade o talijanskoj kulturi i običajima.

VIŠE INFORMACIJA: https://goo.gl/5r7OCo

Ova radionica je jedna u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.