Poziv volonterima za pomoć u učenju

Kategorija: Staro

slobodna skola logoUčenici su se vratili u školske klupe i neki od njih će ponovo imati problema u savladavanju gradiva. Program pomoći u učenju koji u prostorijama Centra za mlade u Grabriku provodi udruga Slobodna škola nastavit će s radom i u ovoj školskoj godini.

Program provode volonteri (učitelji, profesori i studenti) koji svoje vrijeme i vještine nesebično poklonjaju onima kojima je to potrebno. Koristim ovu priliku da im iskreno zahvalim. Također zahvaljujemo Gradu Karlovcu koji kontinuriano podržava naše aktivnosti.

Ovom prilikom pozivamo volontere da se priključe našem radu s učenicima. Pružanje pomoći se odvija u Centru za mlade u Grabriku u jutarnjim i popodnevnim terminima i svaka pomoć je dobrodošla. Iz osobnog iskustva, te iz iskustva stalnih volontera koji u našem programu sudjeluju od 2010. godine, svjedočim da je volonterski rad magičan i pruža osjećaj zadovoljstva i postignuća jer se sastoji od davanja zajednici. Osmjesi učenika i olakšanje koje osjete kad im se nešto objasni su od neprocjenjive vrijednosti, premda su valuta kojom se ne može  trgovati u materijalnom svijetu u kojem živimo. Ukoliko možete odvojiti par sati vremena, javite nam se!

Kako s pružanjem pomoći želimo nastaviti od sredine listopada, molimo volontere da nam se prijave do sredine rujna na dadaboljesic@yahoo.com.au

Dragana Bolješić Knežević, prof.
Udruga Slobodna škola