Prijave za natjecaj u sklopu Festivala volonterizma

Kategorija: Staro

obojimo vrticUdruga Carpe Diem, u sklopu projekta „Biraj, uživaj, volontiraj!“, organizira festival volonterstva koji će se održati 21.09.2013.g u gradu Karlovcu.

Cilj ovog festivala je povećati vidljivost,  promovirati i poticati volonterski rad u gradu Karlovcu te povećati svijest cijele lokalne zajednice o potrebi vrednovanja volonterskog rada.
Festival je zamišljen kao jednodnevna aktivnost u centru grada na kojoj će se prezentirati organizatori volonitranja (udruge, organizacije...) te predstaviti javnosti svoje volonterske aktivnosti. Također, jedna od aktivnosti je dodjela nagrada naj volonterima te nagrada za najbolju fotografiju na temu volontiranja.
Nagrade će se dodjeljivati u četiri kategorije:


NAJvolonter od 14 do 19 godina
NAJvolonter od 20 do 29 godina
NAJvolonter od 30 do 60 godina
NAJvolonter iznad 60 godina


Ovim putem pozivamo sve volontere da se prijave za „NAJvolontera“, ispričaju nam svoju priču, a najboljeg ćemo nagraditi vrijednom nagradom.


Također, otvoren je natječaj za najbolju fotografiju s temom volontiranja, a na natječaj se mogu prijaviti sve osobe starije od 14 godina. Odabranih 20 fotografija bit će izloženo na Festivalu volonterizma, a najbolja fotografija, prema izboru publike, bit će nagrađena.
Za sudjelovanje na natječajima potrebno je ispuniti prijavnice koje se nalaze na www.carpediemka.info , a prijave se primaju zaključno do 10.09.2013.g.

Prijavni obrazci:

Uvjeti sudjelovanja

NajVolonter

Foto natjecaj