Poziv za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovac 2013.

Kategorija: Staro

suk Grad Karlovac petu godinu za redom organizira Sajam udruga Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem 28. rujna  2013. godine.

Ciljevi Sajma udruga su prije svega promovirati lokalne udruge raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi time ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice te posvetili svoje vrijeme zdravim načinima života kroz sport ples, zdravu prehranu, prevenciju ovisnosti i slično.

Na Sajmu očekujemo udruge koje će ponuditi zanimljive sadržaje svim dobnim skupinama građana pa će tako biti i složen program sajma što će u konačnici ovisiti o stvarno prijavljenim udrugama.

Drugi cilj Sajma je stvoriti priliku za razmjenu iskustava i kontakata među lokalnim udrugama i među udrugama gostima koje ćemo pozvati na sudjelovanje.

Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovac 2013. prijaviti se možete do zaključno 10.9.2013. godine putem prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr  i web stranici Centra za mlade.

Za prijave i sve informacije stojimo vam na raspolaganju na 047 628 200 i antonija.fistrovic@karlovac.hr