Obilježavanje 5 godina Centra za mlade u Grabriku

Kategorija: Staro

centarPozivamo vas nas na proslavu obilježavanje 5 godina Centra za mlade u Grabriku koja će se održati ove srijede i četvrtka, 27. i 28. veljače.

Centar za mlade u Grabriku otvoren je 8. veljače 2008. godine kao rezultat višegodišnjeg zajedničkog rada udruga mladih i za mlade, mladih te Grada Karlovca. Od tog trenutka mladi grada Karlovca dobili su, uz Centar za mlade na Gazi, još jedan prostor za provedbu svojih ideja i aktivnosti. Tijekom tih 5 godina upravo su mladi i osobe koje rade s mladima, samostalno ili organizirano, kroz udruge ili neformalne grupe, oživjeli ovaj prostor te mu dali smisao.

Prvih 5 godina Centra za mlade Grabrik je prošlo, a ovo je prilika da se zahvalimo svima koji su svojim aktivnim djelovanjem unaprijedili njegovo postojanje. Ovaj mali, ali za nas značajan jubilej obilježavamo sljedećim događanjima:

Srijeda, 27.02.2013.
19:00 sati – predstavljanje godišnjeg izvještaja Centra za mlade u Grabriku
19:30 sati – otvorenje izložbe slika Lane Krnić
20:00 sati – glazbeni DJ program udruge mladih Poluga

Četvrtak, 28.02.2013.
11:00 sati – Okrugli stol “Uloga centara za mlade i klubova mladih na organizirano provođenje slobodnog vremena mladih“
Gosti: predstavnica Ministarstva socijalne politike i mladih, gradonačelnik grada Karlovca, predstavnica Savjeta mladih Karlovačke županije, predstavnici centra za mlade na Gazi i centra za mlade u Grabriku.

U ovih 5 godina upravo su udruge mladih i za mlade, kroz svoje aktivnosti i projekte, dale smisao postojanju Centra za mlade u Grabriku. Vjerujemo da će i daljnja suradnja biti uspješna te vas očekujemo u srijedu i četvrtak na događanjima koje su pripremile upravo udruge.

Za sve detaljne informacije možete se obratiti na:
T: 047 422 347
M: 091 422 3470
E: info@czm-grabrik.hr
Aleksandra Podrebarac
Carpe Diem
Voditeljica Centra za mlade u Grabriku