Održana je promocija časopisa "Budi NEovisan"

Kategorija: Staro

promocija_casopisa1U centru za mlade u Grabriku održana je promocija časopisa "Budi NEovisan" kojeg su zadnjih 5 mjeseci radili članovi grupe Kreatori pod vodstvom Sofije Talijančić, prof iz udruge Carpe Diem.


Časopis je dio projekta "Info mladi za mlade", a cilj mu je da mladi informiraju mlade o štetnosti ovisnosti te o tome kako je najvažnije pri tome biti i ostati svoj, vjeran sebi i pravim ljudskim i moralnim vrijednostima. Kroz ovaj časopis želimo informirati mlade o problemima i opasnostima ovisnosti, osnažiti mlade u zdravom načinu životu te im otvoriti pozitivne životne perspektive.
Časopis pruža korisne informacije o problemu ovisnosti, prevenciji ovisnosti, što sve možemo raditi da kvalitetno ispunimo slobodno vrijeme, a u njemu se nalaze i brojni intervjui sa osobama koje se bave mladima ili problemom ovisnosti, bivšim ovisnicima....
Na promociji časopisa Kreatori su izveli performans "Intervju s Janis Joplin" te su podjeljenje zahvalnice svima koji su sudjelovali u projektu - Grad Karlovac, Obiteljski centar Karlovačke županije, Policijska uprava karlovačka, osnovne i srednje škole te sami članovi grupe Keratori.  
Časopis je tiskan u nakladi od 300 kom i može se naći u Centru za mlade u Grabriku, Centru za mlade na Gazi te Knjižnici za mlade.

Projekt "Info mladi za mlade" kao i časopis financiralo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

promocija_casopisa2 promocija_casopisa3 promocija_casopisa5

promocija_casopisa4