Radionica konverzacijskog francuskog jezika

Kategorija: Vijesti

Udruga Carpe Diem ponovno organizira besplatne radionice konverzacijskog francuskog jezika koje vode strani volonteri udruge, ujedno i izvorni govornici francuskog jezika.

 

Radionica je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina, ali u slučaju manjeg broja prijava ciljane skupine, radionica će biti otvorena i za ostale dobne skupine. Preduvjet za sudjelovanje je minimalno osnovno poznavanje francuskog jezika (razina A1). Polaznici će na interaktivan način vježbati francuski jezik u govoru te će imati priliku poboljšati konverzaciju na francuskom jeziku.

Radionice će se održavati u manjim grupama u Centru za mlade Grabrik, jednom tjedno u trajanju od 60 minuta, a počinju nakon 16. travnja. Točan termin održavanja radionica odredit će se u dogovoru s polaznicima.

Prijave su otvorene do nedjelje 8. travnja, a prijaviti se možete OVDJE.

Voditelji radionice su Mathilde Cabaud i Victor Schmitt iz Francuske koji volontiraju u udruzi Carpe Diem u sklopu Europske volonterske službe kroz program Erasmus+. U Karlovac su došli u listopadu prošle godine te ostaju do kraja rujna ove godine.