14. rođendan Centra za mlade Grabrik

Kategorija: Vijesti

Centar za mlade Grabrik sutra, 8. veljače obilježava 14 godina postojanja. U 16 sati u prostoru bit će organizirano druženje uz društvene igre, a posjetitelji  usput mogu pogledati trenutno postavljenu izložbu mladog fotografa Vite Butkovića i informirati se o projektima koje provode udruge Carpe Diem i Kinoklub Karlovac.

rođendan_14_czm.jpg

Centar za mlade u Grabriku je projekt Grada Karlovca koji je otvoren 2008. godine te dat na upravljanje udrugama mladih i za mlade. Od 1.1.2022.g Centar za mlade u Grabriku vode udruge Carpe Diem i Kinoklub Karlovac. 

Centar za mlade u Grabriku okuplja udruge mladih i za mlade, Savjet mladih grada Karlovca, inicijative mladih, ali i ostale udruge i pojedince koji provode svoje aktivnosti u prostoru. Centar je mjesto za informiranje i razvitak kulture, obrazovanja mladih i civilnog društva koji daje podršku u realizaciji inicijativa i ideja.
 
U prostoru Centra moguće je organizirati izložbe, radionice, predavanja, okrugle stolove, projekcije i slično, a za organizaciju različitih aktivnosti i realizaciju ideja na raspolaganju Vam stoje voditelji i koordinatori Centra za mlade. Posebno bi htjeli potaknuti mlade na kreiranje aktivnosti i sadržaja u skladu s njihovim interesima te im pružiti mjesto u kojem mogu slobodno razrađivati svoje ideje i njima oblikovati zajednicu u kojoj žive.