Otvorena je izložba fotografija Vite Butkovića

Kategorija: Vijesti

U Centru za mlade Grabrik postavljena je izložba mladog fotografa Vite Butkovića, a sastoji se od 20 radova nastalih kroz nekoliko godina. Izložba se može pogledati do 18.veljače 2022. godine radnim danom od 9 do 20 sati.

Vito Butkovic 2

                                                                               Vito Butković, fotograf


Izložba nema jedinstvenu temu nego obuhvaća fotografije rađene kroz nekoliko godina. Autor progovara kako nema specifičan proces stvaranja, već naglasak stavlja na fleksibilnost motiva i kompozicije te na zanimljive detalje, isticanjem kojih želi osvijestiti alternativnu perspektivu motiva koji fotografija prikazuje. Autor, Vito Butković, završio je srednju školu za medijskog tehničara i po završetku odlučio da je to zanimanje kojim se želi baviti do kraja života. Iz tog razloga je upisao smjer multimedijskog računarstva koji trenutno završava kako bi postao prvostupnik. U slobodno vrijeme se bavi fotografijom, snimanjem i audio produkcijom.

Izložbu se može pogledati i na virtualnoj galeriji na stranici: https://izlozbe.czm-grabrik.hr/. Ujedno pozivamo sve zainteresirane mlade autore za izlaganje njihovih djela u Centru za mlade u Grabriku i/ili virtualnoj galeriji da nam se jave na info@czm.grabrik.hr