Održana radionica "Upravljanje projektima i timom u kriznim situacijama"

Kategorija: Vijesti

U Centru za mlade Grabrik održan je trening "Upravljanje projektima i timom u kriznim situacijama". Trener je bio Robert Babić, a program se provodio od 24. do 26. siječnja u prostoru Centra. Sudionici su bili zaposlenici i volonteri udruge Carpe Diem, Saveza udruga KAoperativa i DrONe.

 

272757032_2155578497954395_7917947050194995092_n.jpg

 

Radionica se održala u sklopu projekta "OCD online HUB - Inovativni pristup zajedničkom djelovanju" nositelja udruge Carpe Diem, a cilj je bio osposobiti članove udruga za upravljanje projektima i aktivnostima u kriznim situacijama s posebnim naglaskom na ulogu tima i odnosima u timu tijekom kriznih situacija.

"Zadovoljan sam s rezultatima provedbe, polaznici su dobro reagirali. Program se sastojao od teorijskog i praktičnog dijela, a unutar grupe su se dijelila i osobna iskustva s posebnim naglaskom na rad tijekom pandemije" rekao nam je voditelj radionice Robert Babić.

Pojasnili su se općenito pojmovi krize, kako dolazi do krizne situacije, te se zatim prošlo kroz tri različite faze upravljanja. Prva faza obuhvatila je planiranje upravljanja krizom, duga faza obuhvatila je rad za vrijeme krizne te se istaknula važnost vodstva za vrijeme krizne situacije, a treća faza obuhvatila je rješavanje sukoba unutar tima koji se posljedično može stvoriti nakon krizne situacije.


"Svakako bih sudjelovala na ovakvoj radionici ponovno. Trener je strukturirano vodio program i ima puno znanja o temi. Predavanja su bila zanimljiva i dinamika je bila izrazito dobra. Drago mi je da smo uz sama predavanja imali priliku neke teme i praktično obuhvatiti kroz grupne vježbe" rekla je polaznica Sara Gračan iz Saveza udruga KAoperativa.