JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KORIŠTENJE PROSTORA DRUŠTVENOG CENTRA 'PROSTOR(I)JA'

Kategorija: Vijesti

Udruga Carpe Diem poziva organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince koji se bave programima aktivne participacije građana, održivog razvoja, kulture, zdravih stilova života, volonterstva, programima slobodnog vremena, sporta, građanskog odgoja i obrazovanja, tehničke kulture, popularizacije STEM-a, te programima vezanima uz odnos čovjeka i prirode, na iskazivanje interesa za korištenjem prostora novog Društvenog centra ''Prostor(i)ja'' na adresi Mije Krešića 4, Karlovac.

U okviru provedbe EU projekta ''Partnerstvo za prostor'', kojeg provodi Udruga Carpe Diem s partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura Viva, Udrugom za lokalni razvoj 'Turbina promjena', Društvom naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanjem kulture življenja ''Zvono uz Kupu'', Upravno vijeće Projekta ''Partnerstvo za prostor'' poziva sve organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince da zaključno s 13. rujnom 2021. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Društvenog centra-a ''Prostor(i)ja''. Multimedijalni prostor za održavanje programa je veličine 5x12 metara, dakle 60m2 i ustupa se bez naknade za programe organizacija civilnog društva.

Iskazivanje interesa se odnosi na period od 14.09.2021. do 31.12.2021. godine uz napomenu da ovaj Poziv služi za planiranje provođenja aktivnosti i programa u Društvenom centru ''Prostor(i)ja'' te se ne odnosi na rezerviranje termina tijekom kalendarskog razdoblja obuhvaćenog ovim Pozivom. Selekcija programa i planiranje aktivnosti će se održati nakon isteka roka za prijavu.

Ako ste se prepoznali u svemu navedenom, prijavite svoje programe putem obrasca na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1LYBOCUWRmH-KiXUljy9Xmv8c5KBR059UyXcrNjwPQXQ

Sve aktivnosti i programi u novom Društvenom centru planirat će se i realizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama u dogovoru s koordinatorima prostora.

------------------
Projekt 'Partnerstvo za prostor' UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.