Međunarodni dan mladih 2021

Kategorija: Vijesti
Povodom međunarodnog dana mladih 2021., udruga Carpe Diem i Savjet mladih grada Karlovca donose mladima par zabavnih aktivnosti.
U četvrtak, 12.8. od 10 sati ujutro možete krenuti na Treasure hunt koji ekipi koja ga prva riješi donosi i nagradu! (ostali koji ga riješe koju stotinjku kasnije također će dobiti neke utješne nagrade!)

Za Treasure hunt vam je potreban samo mobitel jer je za sudjelovanje samo potrebno skeniranje QR kodova na različitim lokacijama po Karlovcu! Prva lokacija koju ćete moći posjetiti od 10 ujutro je Prostorija na adresi Mije Krešića 4 (prekoputa Tekstilke na kutu)!
Na papiru na ulaznim vratima nalazit će se pitanje na koje morate odgovoriti i QR kod koji vas vodi na stranicu s odgovorom, a ispod koda napisana adresa idućeg koda!
 
A zatim ćete također imati priliku za osvajanje još nekih nagrada na štandu Savjeta mladih grada Karlovca koji će od 18- 20 sati biti postavljen kod glazbenog paviljona! Tamo vas osim informativnog sadržaja čeka i kviz koji također nosi nagrade!