Javna tribina: A da pričamo o projektima?

Kategorija: Vijesti
U petak, 13. ožujka 2020. u 11:00 sati u Centru za mlade Grabrik, održat će se javna tribina "A da pričamo o projektima?" o utjecaju projekata osnaživanja mladih za tržište rada" u sklopu projekta „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.
 

Javna tribina podijeljena je na 2 događaja. Prvo će se predstaviti istraživanje "Jačanje uloge rada s mladima u suprotstavljanju dinamikama gradova koji se smanjuju" koje su u Hrvatskoj kao dio većeg projekta provele Documenta i Mreža mladih Hrvatske. U istraživanje su bili uključeni naši projekti "Job Club for Youth" i "Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije".

Nakon toga će se održati panel rasprava na temu projekata u području osnaživanja mladih za tržište rada.
Panelisti su:
- Aleksandra Lera, Volonterski centar Istra
- Nikolina Jureković, Udruga Studio B
- Štefica Tominović, HZZ Područni ured Sisak
- Danijel Bićanić, Centar Sirius

Panel raspravu moderirat će Antonija Vučić.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/527342381319779/?active_tab=about

Projekt se provodi u sklopu EU natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, Faza III.“ Provoditelj je udruga Carpe Diem, a partneri u projektu su Grad Karlovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Karlovac, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Karlovačke županije. Projekt traje 24 mjeseci, od 14.5.2018. do 13.5.2020. godine, a financiran je iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989.443,00 kn.