Radionica "Znaš li svoja radnička prava?"

Kategorija: Vijesti

Ciklus radionica "Znaš li svoja radnička prava?" provodi Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) u suradnji s  Mrežom mladih Hrvatske (MMH) u sklopu projekta Zajedno smo jači. Radionica je namijenjena mladima do 35 godina starosti: onima koji tek traže posao, nezaposlenim mladima, studentima, učenicima, mladim radnicima i radnicama koji žele saznati više o svojim radničkim pravima.

Cilj radionice je informirati mlade o osnovnim radničkim pravima koja kao radnici imaju, predstaviti promotivni materijal o radničkim pravima za mlade „Mali vodič za veliku borbu“ te ih upoznati s načinima i mehanizmima zaštite kada se susretnu s nekim od povreda prava. Neka vas sve to ne obeshrabri, SSSH i MMH će vam pomoći da se snađete u tome i da znate koja su vaša prava kao radnici/e i kome se možete obratiti ako ćete imati probleme.

Radionice se održavaju u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske (MMH) i drugim partnerskim udrugama na različitim lokacijama diljem Hrvatske i došlo je vrijeme da se jedna održi i u Karlovcu u suradnji s udrugom Carpe Diem i Klubom za zapošljavanje mladih Karlovačke županije. Prema tome, radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik, 11. prosinca 2019. od 16:00 do 20:00 sati. Pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe, putem prijavnice. Više informacija možete dobiti na Facebook eventu.

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije projekt je udruge Carpe Diem u partnerstvu sa Gradom Karlovcem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989 443,00 kn.

Za sve dodatne upite i informacije posjetite Facebook ili Instagram stranicu „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.

Kontakt osobe:

Branimira Penić – branimira@carpediem.hr , voditeljica projekta