Besplatne radionice njemačkog i francuskog jezika

Kategorija: Vijesti

Udruga Carpe Diem ponovno organizira besplatne radionice koje vode strane volonterke. Tako su otvorene prijave za radionice njemačkog i francuskog jezika. Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, radni jezik je engleski. Radionice će se održavati u Centru za mlade Grabrik.

Obje radionice namijenjene su početnicima, a sudionici će na interaktivan način učiti korisne izraze na njemačkom i francuskom jeziku te upoznavati njemačku i francusku kulturu.

Radionica njemačkog jezika počinje u ponedjeljak 4. 11. u 18.00 sati, a radionica francuskog jezika u utorak 5. 11. u 18.00. Ukupno će biti održano 5 radionica svakog jezika, a održavat će se jednom tjedno u istom terminu kao i prva radionica.

Za radionice se možete prijaviti OVDJE. Prijave su otvorene do srijede 30. 10.

Voditeljice radionica su francuske volonterke Aude Le Manchec i Clémence Michels koja je studirala u Njemačkoj. Obje volontiraju u udruzi Carpe Diem kroz program Europske snage solidarnosti. U Karlovac su došle početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.

Kontakt:

Sandra Pavlović

091 422 3472

sandra@carpediem.hr