Otvorenje izložbe radova sudionika Likovne radionice za djecu

Kategorija: Vijesti
U petak, 31.5. u 19 sati u Centru za mlade Grabrik, održat će se otvorenje izložbe dječjih likovnih radova. Slike i crteži koji će krasiti ovu izložbu djelo su polaznika i polaznica Likovne radionice za djecu.
 
Proteklih 9 mjeseci u organizaciji udruge Carpe Diem održavala se likovna radionica pod vodstvom Aleksandre Škrtić, profesorice likovne kulture. 15 polaznika likovne radionice, u dobi od 5 do 12 godina okušali su se u različitim likovnim tehnikama te istraživali likovni izričaj i razvijali kreativnost. Sudjelovanje u likovnoj radionici otvoreno je za svako dijete koje voli crtati/slikati/modelirati i koje želi u veeseloj atmosferi razvijati kreativnost. 
Završna izložba radova polaznika radionice se održava na kraju svake sezone, a to je prilika da se javnosti pokažu najbolji radovi koje su vrijedno stvarali. Na otvorenju izložbe uručit ćemo zahvale svima te posebne zahvalnice onima čiji radovi su bili odabrani na različitim natjecanjima. Otvorenje izložbe je u petak 31.5.2019. u Centru za mlade grabrik s početkom u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 12.6. 
 

Pozivamo vas sve da se odazovete u što većem broju i prisustvujete otvorenju ove vesele izložbe!