BESPLATNE RADIONICE NIZOZEMSKOG, FRANCUSKOG I ŠPANJOLSKOG JEZIKA

Kategorija: Vijesti

Udruga Carpe Diem ponovno organizira besplatne radionice koje vode strane volonterke. Tako su otvorene prijave za radionice nizozemskog, francuskog i španjolskog jezika. Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, radni jezik je engleski. Radionice će se održavati u Centru za mlade Grabrik.

 

 

Sve radionice namijenjene su početnicima, a sudionici će na interaktivan način učiti korisne izraze na nizozemskom, francuskom i španjolskom jeziku. Radionica nizozemskog jezika počinje u ponedjeljak 14.1. u 18.00 sati, radionica francuskog jezika počinje u utorak 15.1. u 18.00 sati, a radionica španjolskog jezika u srijedu 23.1. u 18.00. Ukupno će biti održano 5 radionica svakog jezika, a održavat će se jednom tjedno u istom terminu kao i prva radionica.

Za radionice se možete prijaviti OVDJE. Prijave su otvorene do četvrtka 10.1.

Voditeljice radionica su izvorne govornice navedenih jezika – Lisa Schipperijn iz Nizozemske, Clara Auriac iz Francuske i Lidia Yepes iz Španjolske. Sve tri volontiraju u udruzi Carpe Diem kroz program Erasmus+. U Karlovac su došle početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.