Radionice "Kako organizirati kulturno događanje?", Audio produkcije i Osnove digitalnog marketinga u CZM

Kategorija: Vijesti

Otvorene su prijave za tri nove besplatne radionice u organizaciji udruge „Carpe Diem“ – Kako organizirati kulturno događanje?, Audio produkcije te radionice Osnove digitalnog marketinga.

 

Foto: Denis StošićFoto: Denis Stošić

Radionica „Kako organizirati kulturno događanje“ održat će se 27. listopada s početkom u 10 sati. Na radionici organizacije događanja ili popularnije „event menadžmenta” polaznici će steći praktična znanja u području planiranja, organizacije i provedbe kulturnih događanja na konkretnom primjeru u lokalnoj sredini. Kakvo događanje želite, kada i gdje ga je najbolje napraviti, koje su razlike kod organizacije komercijalnih i nezavisnih događanja, kako stvoriti publiku i promovirati vaša događanja.

 

Grafika Audio produkcija

Radionica audio produkcije počinje 28. listopada u 15 sati te će se održati u dva termina. Cilj radionice je usvojiti i savladati teorijski i praktični dio audio produkcije. Polaznici će naučiti kako editirati, miksati i u samom finalu masterirati audio materijal. Usvojit će sve potrebne tehnike i znanje koje će moći primijeniti u bilo kojem glazbenom pravcu ili glazbenom projektu.

 

Grafika Radionica digitalnog marketinga

Radionica digitalnog marketinga polaznicima će omogućiti efikasnije korištenje društvenih mreža, web stranica i pretraživača u svrhu kvalitetnije promocije proizvoda, usluga te kreiranja brendova za sebe i/ili klijente. Kroz dva susreta polaznici će sudjelovati u teorijskom i praktičnom dijelu edukacije gdje će na jednostavan i primjenjiv način kreirati sadržaj idealan za promidžbu u digitalnom svijetu. Radionica počinje 28. listopada u 10 sati.

Prijave za sve radionice otvorene su do 25. listopada 2018.

Ove radionice organiziraju se u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.