Otvorene prijave za tečaj španjolskog jezika

Kategorija: Staro

Grafika španjolskiOtvorene su prijave za besplatni tečaj španjolskog jezika, kojeg će voditi izvorne govornice španjolskog Alba Puig Casas i Aida Sanchez Alba. Tečaj početne razine koji će trajati 6 tjedana započinje 11. svibnja, a održavat će se u Centru za mlade Grabrik.

Polaznici će imati jedinstvenu priliku besplatno naučiti osnove u govornom i pisanom izražavanju na španjolskom jeziku. Osim jezičnog sporazumijevanja, od polaznika će se zahtijevati i usvajanje kulturnih aspekata.

Tečaj će se odvijati u 2 zasebne grupe. Maksimalno se može prijaviti 30 polaznika (15 polaznika po grupi), koji će satove španjolskog slušati 2 puta tjedno. Sve detalje o terminima održavanja i uvjetima prijave zainteresirani mogu pronaći ovdje.

Tečaj se odvija u sklopu projekta Klub mladih - Centar za mlade Grabrik, kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Prednost u prijavi imaju mladi od 15 do 30 godina, kako bi stekli dodatna znanja i kompetencije kojima bi poboljšali svoj položaj na tržištu rada.