Besplatna radionica Microsoft Excela

Kategorija: Staro

excelGraphPočetnaOtvorene su prijave za dvotjednu radionicu početne razine Microsoft Excela, koje će se održavati u Centru za mlade Grabrik. Radionice počinju 11. svibnja, a vodit će ih Saša Fajković koji je završio studij Poslovne informatike na Veleučilištu VERN.

Polaznici će naučiti raditi s jednostavnim formulama i funkcijama koje nudi Microsoft Excel. Po završetku radionice bit će osposobljeni samostalno kreirati i uređivati jednostavne proračune, tablice, kućne budžete ili poslovne ishode. Na radionicu se
prima ukupno 16 polaznika, a svi zainteresirani detaljne informacije o terminima održavanja i uvjetima prijave mogu pronaći ovdje.

Voditelj radionice, Saša Fajković zaposlen je na poziciji project managera u udruzi Carpe Diem. Usavršavanje je nastavio na studiju Europskog projektnog menadžmenta u Sloveniji. Od kraja 2012. godine drži predavanja u Karlovcu i Zagrebu koja spadaju u IT domenu.

Radionica početne razine Excela provodi se u sklopu projekta Klub mladih - Centar za mlade Grabrik, kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Prvenstveno je namijenjen mladima od 15 do 30 godina, s ciljem stjecanja dodatnih znanja i
vještina kojima mogu poboljšati svoj položaj na tržištu rada.