Dvodnevna radionica upravljanja Wordpress platformom

Kategorija: Staro

WordpressUdruga Carpe Diem nastavlja s ciklusom besplatnih radionica u sklopu projekta Klub mladih - Centar za mlade Grabrik. Trenutno su otvorene prijave za radionicu upravljanja Wordpress platformom, koje će se održati u subotu i nedjelju, 9. i 10. svibnja od 10.30 do 13 sati.

Radionice se održavaju u sklopu edukacije programiranja dinamičkih web stranica, koje vodi student elektrotehnike Davor Grdić.

Korištenje Wordpress platforme omogućuje objavljivanje i upravljanje sadržajima na internetu. Osim stvaranja stranica i pisanja novosti, polaznici će naučiti proširivati mogućnosti platforme dodacima i temama te kvalitetno upravljati privilegijama registriranih korisnika.

Detaljne informacije o sadržaju radionica i uvjetima prijave možete pronaći ovdje.

Voditelj radionica, Davor Grdić studira elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Dizajnom i programiranjem internetskih stranica bavi se dvije godine, a poseban interes iskazuje za responzivan dizajn statičkih i dinamičkih stranica, reklamnih stranica i internetske trgovine.

Projekt Klub mladih - Centar za mlade Grabrik, kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, namijenjen je mladima od 15 do 30 godina, kako bi stekli dodatna znanja i kompetencije kojima bi poboljšali svoj položaj na tržištu rada.