Izložba "Zec na četiri" mlade umjetnice Anđele Žapčić

Kategorija: Staro

Izložba Zec na četiriOtvorenje izložbe Zec na četiri, mlade karlovačke umjetnice Anđele Žapčić koja stvara pod pseudonimom Tally Rayne Adams, održat će se 3. travnja 2015. s početkom u 19 sati.

Tridesetak radova kojima je umjetnica ispričala biografsku priču o životu u Karlovcu, posjetitelji će moći svakodnevno razgledati do 24. travnja.

Za Tally Rayne Adams ovo je treća samostalna izložba, čiji je glavni motiv zec koji za umjetnicu predstavlja fizičku materijalizaciju njene kreativne logike. Konceptualne ilustracije koje stvara, Tally Rayne Adams opisuje kao „Eksperimentalnu umjetnost, istraživanje vlastitih mogućnosti i eksperimentiranje s tehnikama radi približavanja i bolje komunikacije s promatračem.“

Zec na četiri prva je u ciklusu izložbi mladih karlovačkih umjetnika, koje organizira udruga Carpe Diem u sklopu projekta Klub mladih - Centar za mlade Grabrik.

Projektom se nastoji poticati i pružiti uvjete za afirmiranje mladih lokalnih umjetnika, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Zainteresirani mladi autori koji se bave vizualnom umjetnošću, još se uvijek mogu prijaviti i dobiti priliku za izlaganje svojih radova u izložbenom prostoru Centra za mlade u Grabriku. Informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje.