Otvorene prijave za radionicu PHP, MySQL i WordPress

Kategorija: Staro

phpMySQLUdruga Carpe Diem organizira besplatnu radionicu programiranja dinamičkih internetskih stranica, koju će voditi student elektrotehnike Davor Grdić. Radionica započinje 11. travnja i traje pet tjedana, a prijave za sve zainteresirane su u tijeku.

Polaznici će imati priliku naučiti osnove programiranja dinamičkih internetskih stranica u programskom jeziku PHP te stvarati i koristiti MySQL baze podataka. Završetkom tečaja, bit će osposobljeni za kreiranje jednostavnih stranica s obrascima za registraciju, formama za slanje elektroničke pošte, sadržajnim filtrima i sl. te će znati koristiti WordPress platformu.

Radionice će se održavati subotom i nedjeljom od 10:30 do 13:00 sati u Centru za mlade Grabrik.

Detaljne informacije i prijavnicu za radionicu možete pronaći ovdje.

Davor Grdić studira elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Dizajnom i programiranjem internetskih stranica bavi se dvije godine, a poseban interes iskazuje za responzivan dizajn statičkih i dinamičkih stranica, reklamnih stranica i internetske trgovine.

Radionica se provodi u sklopu projekta Klub mladih - Centar za mlade Grabrik, kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Prvenstveno je namijenjen mladima od 15 do 30 godina, kako bi stekli znanja i vještine potrebne na tržištu rada.