Radionica naprednog programiranja u Czm

Kategorija: Staro

CarpeDiemCSharpDruga radionica programiranja koju organizira udruga Carpe Diem nastavak je na Uvod u programiranje koji se održavao tokom proteklog mjeseca u Centru za mlade Grabrik.

Naučiti polaznike raditi kompleksnije aplikacije za Windows platformu korištenjem jezika C# cilj je ove radionice koja će trajati nešto duže od mjesec dana. Svi koji imaju potrebno predznanje mogu se prijaviti putem ove poveznice.

Programiranje je posao 21. stoljeća, a ovakve kvalitetne i besplatne edukacije su idealna prilika za sve mlade osobe koje žele naučiti programirati. Učenje kroz praktičan rad, u trajanju od mjesec i pol će polaznicima omogućiti stjecanje kompetencija za tržište rada što će potvrditi i izradom vlastitih aplikacija kao svoj završni rad i potvrdu za diplomu.

Polaznici trebaju imati dobro predznanje iz funkcija, kontrola toka, polja, petlji i varijabli.

Predavanja počinju 15.3. (nedjelja) i odvijat će se subotom i nedjeljom od 14:00 do 17:00. Radionica je namijenjena za mlade osobe (15-30 godina), a svi zainteresirani se se mogu prijaviti ovdje.

Ova radionica se provodi u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg provodi udruga Carpe Diem, a financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.