ICT seminari u Czm

Kategorija: Staro

Web grafika - ICT 1U sklopu projekta „Klubovi mladih – Centar za mlade Grabrik“, udruga Carpe Diem organizirat će ukupno tri ICT seminara, od kojih prvi kreće 18. veljače.

Na radionici u trajanju od dva sata svi zainteresirani i oni koji žele unaprijediti svoje poslovanje moći će naučiti o Cloud mogućnostima u svrhu kvalitetnijeg i jednostavnijeg poslovanja. Sve edukacije su besplatne, a kako biste na njima sudjelovali, trebate se prijaviti putem ove poveznice.

Svi članovi i zaposlenici organizacija civilnog društva tako će imati priliku naučiti sve što im Cloud nudi kako bi optimizirali i unaprijedili svoje poslovanje, a također će biti upoznati i s principima rada Cloud usluga te mogućnostima koja im on pruža. Polaznici će istovremeno naučiti kako koristiti Cloud rješenja za pohranu podataka, uređivati dokumenate te kako dijeliti iste.

Osim navedenog, sudionici radionice imat će priliku upoznati se s pružateljima Cloud usluga, mogućnostima uređivanja i dijeljenja dokumenata pohranjenih u Cloud platformi, kao i surađivati s više korisnika na jednom dokumentu te zajednički dijeliti kalendare.

Kako bi sudjelovali na spomenutoj radionici, potrebno je da imate osnovno znanje u korištenju računala i Interneta, a također bi bilo dobro da ponesete i vlastito računalo, no nije uvjet.

Nastava će se održavati tijekom dva termina u tjednu, a svemu o Cloud mogućnostima naučit će vas Saša Fajković, koji je završio studij Poslovne informatike na Veleučilištu VERN u Zagrebu. Od kraja 2012. godine drži predavanja u Karlovcu i Zagrebu koja spadaju u IT domenu. Trenutno je zaposlen na poziciji Project Managera u udruzi Carpe Diem te nastavlja daljnje usavršavanje na studiju Europskog projektnog menadžementa u Sloveniji.

Nastava će se izvoditi u manjim grupama (do 14 polaznika po grupi) u jednotjednom terminu u trajanju od dva puna sata (120 minuta). Po završetku predavanja polaznici će ocijeniti nastavu, a svoje mišljenje moći će slobodno izreći u anonimnoj anketi. Ukoliko želite sudjelovati na prvom ICT seminaru, ispunite prijavnicu koja se nalazi ovdje.

Projekt „Klubovi mladih-Centar za mlade Grabrik“ je financiran kroz natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih. Sva predavanja se održavaju u prostorijama Centra za mlade u Grabriku na adresi Maksimilijana Vrhovca 13.

Za dodatna pitanja obratite se voditelju projekta:

Saša Fajković

sasa@carpediem.hr

091 222 0991