Naučite programirati u Czm

Kategorija: Staro

DSC 034U sklopu projekta „Klubovi mladih –Centar za mlade Grabrik“, udruga Carpe Diem organizira dva tečaja za učenje programiranja.

Predavanja ciljaju na polaznike bez prethodnog iskustva, a s obzirom na očekivani veliki interes i veliku potražnju informatički osposobljenih mladih osoba, jedna radionica će se održavati tokom tjedna, a druga vikendom.

Detalje o radionicama i prijavnicu pronađite na ovom linku. Predavanja počinju 20.1. odnosno 24.1.

Predavanja iz uvoda u programiranje koristeći programski jezik Visual Basic će se odvijati preko tjedna (utorak i četvrtak) od 10:00 do 13:00, dok će radionica učenja programiranja koristeći programski jezik C++ ići tokom vikenda (subota i nedjelja) također od 10:00 do 13:00.

Kao i do sada, sva predavanja su besplatna i ciljana dobna skupina su mlade osobe (15-30 godina).

Prvo predavanje iz uvoda u programiranje koristeći Visual Basic programski jezik počinje 20.1. i održavat će se svaki utorak i četvrtak dok programiranje u C++ jeziku počinje u subotu 24.1 i održavat će se svaku subotu i nedjelju. Obje radionice će imati ukupno 8 termina odnosno 4 tjedna.

Prijave su dostupne ovdje i zatvorit će se 5 dana prije početka predavanja odnosno po popunjavanju grupe. Finalna selekcija kandidata će biti odrađena po zatvaranju prijava.

Predavač je Saša Fajković, stručni prvostupnik poslovne informatike i student diplomskog studija Europskog projektnog menadžmenta.

Projekt „Klubovi mladih –Centar za mlade Grabrik“ financiran je od Ministarstva socijalne politike i mladih.

Za dodatna pitanja obratite se voditelju projekta:
Saša Fajković
sasa@carpediem.hr
091 222 0991