Otvorene prijave za radionicu izrade Web stranica

Kategorija: Staro

PC282678 - Copy

U sklopu projekta Klubovi mladih, udruga Carpe Diem će tokom 2015. godine provoditi izuzetno tražene i vrijedne edukacije iz izrade web stranica.

Cijela edukacija je podijeljena u više aktivnosti kako bi se omogućilo sudjelovanje sudionicima bez ikakvog iskustva, a kasnije i onima koji su već upoznati s izradom web stranica.

Radionice iz Web designa počet će 10.1.2015. Prva radionica će obuhvatiti HTML i CSS nakon čega će se nastaviti radionica iz JavaScript jezika. Svaka osoba koja nema nikakvog iskustva može sudjelovati u HTML i CSS radionici jer upravo ta radionica cilja na mlade osobe bez prethodnog ili s malo iskustva u izradi web stranica. Cilj cjelokupne radionice je naučiti mlade osobe kroz nekoliko različitih ali međusobno povezanih radionica jednom od najtraženijih poslova na tržištu rada. Detalje radionice pogledajte ovdje.

Predavanja će držati dva mlada predavača – Davor Grdić i Saša Fajković koji će kroz praktične primjere prikazati primjere dobre i loše prakse izrade web stranica. Sve radionice su u potpunosti besplatne kao i radni materijali koje će dobiti svaki polaznik radionice. Polaznici trebaju ponijeti samo svoje prijenosno računalo. Detalje radionice i prijavnicu pronađite na linku. Projekt Klubovi mladih je financiran kroz natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih. Sva predavanja se održavaju u prostorijama Centra za mlade u Grabriku na adresi Maksimilijana Vrhovca 13.

Za dodatna pitanja obratite se voditelju projekta:

Saša Fajković

sasa@carpediem.hr

091 222 0991