Otvorene prijave za radionicu "Pravni kutak“

Kategorija: Staro

altU sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Carpe Diem provodi cijeli niz radionica za mlade. Od ovoga tjedna otvorene su prijave za radionicu "Pravni kutak“ kroz koju će se polaznici upoznati s građanskim pravom, savladati snalaženje u zakonima i hijerarhiju sudova.

Prijaviti se može na linku u nastavku popunjavanjem osnovnih podataka, a jedini uvjet za prijavu je da ste mladi ili se tako osjećate. Prijavnica

Polaznici će po uspješnom završetku radionice biti u stanju prepoznati pravne institute i termine s kojima će se dalje susretati u životu i bolje će ih razumjeti. Na radionici će se osim teorije raditi i na praktičnom radu kako bi naučeno znanje primijenili u primjerima iz svakodnevnog života. Radionica će početi od definicije građanskog prava, načela, preko pravnog subjekta, pojma pravnog posla, zastare, obveznog prava pa sve do izvanugovornih odnosa.

Radionica će se odvijati dva puta tjedno u trajanju od tri puna sata, a prvo predavanje održat će se 15.11.2014. godine u Centru za mlade Grabrik.

Prijave za sve zainteresirane otvorene su do 14.11.2014. godine na linku, a radionicu će voditi Dea Anđelković, studentica pravnog fakulteta u Zagrebu.

Radionica je prvenstveno namijenjena mladima, a sudjelovanje je posve besplatno. Projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.