Nastavak DJ radionice u Czm

Kategorija: Staro

dj radionicaU Czm Grabrik udruga Poluga nastavlja provoditi DJ radionicu. Na radionici možete naučiti puštati glazbu za sebe, svoje prijatelje ili u klubu te napraviti promo ili kućni miks.

Također ćemo raditi na tome što želite postići svojom glazbenom selekcijom, kako ju najbolje prezentirati i na koje stvari treba pritom paziti.

Osim samih dj vještina, radionica će biti koncipirana i prema definiranju muzičkog i tehničkog stila polaznika te finalno snimanju dj miksa.

Radionica je koncipirana za osobe koje imaju predznanja i eventualnog iskustva u dj-iranju, ali nije uvjet.

Poželjno je da polaznici nose svoju glazbu: ploče, cd-e ili usb stickove. U Centru za mlade Grabrik osigurat ćemo potrebnu DJ opremu, a ovisno o prijavljenoj grupi fokusirat ćemo se na individualni, odnosno grupni rad.

Radionice će se održavati četvrtkom u sljedećim terminima:
2., 16. i 30. listopada od 18 do 21 sati
13. i 27. studenog od 18 do 21 sati
11. prosinca od 18 do 21 sati

Prijave se primaju na email udrugapoluga@gmail.com na koji šaljete svoje ime i prezime.

Radionice su besplatne i održavaju se u Centru za mlade u Grabriku, a namijenjene su osobama od 15 do 35 godina. Preporuča se sudjelovanje na svim radionicama.

Voditelj radionice je Domagoj Šavor.

Za više informacija pratite naše kanale Centar za mlade Grabrik, Ka-vodic.info i Udruga Poluga.

LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojem je nositelj udruga Carpe Diem. Provoditelj aktivnosti je udruga mladih Poluga.