DJ radionica na LEDukaciji

Kategorija: Staro

IMG 6342U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Poluga vodit će i ove godine DJ radionicu na LEDukaciji.

Na radionici možete naučiti puštati glazbu za sebe, svoje prijatelje ili u klubu te napraviti dobar promo ili kućni miks.

Također ćemo raditi na tome što želite postići svojom glazbenom selekcijom, kako ju najbolje prezentirati i na koje stvari treba pritom paziti.

Osim samih dj vještina, radionica će biti koncipirana i prema definiranju muzičkog i tehničkog stila polaznika te finalno snimanju miksa koji će se objaviti na servisu Mixcloud u vidu glazbenog projekta.

Radionica je koncipirana za osobe koje imaju predznanja i eventualnog iskustva u dj-iranju, ali nije uvjet.

Poželjno je da polaznici nose svoju glazbu: ploče, cd-e ili usb stickove. U Centru za mlade Grabrik osigurat ćemo gramofone, CD playere i DJ kontrolere, a ovisno o prijavljenoj grupi fokusirat ćemo se na individualni, odnosno grupni rad.

Radionice će se održavati svakog četvrtka od 10. travnja do 22. svibnja (u 6 termina) od 18 do 21h. Prijave su ograničene i traju do 10. travnja, a primaju se na email udrugapoluga@gmail.com na koji šaljete svoje ime i prezime.

PROGRAM RADIONICE:

1.) uvod i dogovor oko glazbene selekcije (1 termin)

2.) vježbanje i slaganje miksa (2 termina)

3.) snimanje miksa (1 termin)

4.) editiranje i postavljanje na internet (1 termin)

5.) otvorena proba (1 termin)

Preporuča se sudjelovanje na svim radionicama.

Voditelj radionice je Domagoj Šavor koji djeluje unutar karlovačkog LED kolektiva kao Dots.

Za više informacija pratite naše kanale Udruga Poluga, Centar za mlade Grabrik i www.ka-vodic.info

Radionice su besplatne i održavaju se u Centru za mlade u Grabriku, a namijenjene su osobama od 15 do 35 godina.

LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojem je nositelj udruga Carpe Diem. Provoditelj aktivnosti je udruga mladih Poluga.