Informiranje o projektu "Blagostanje kroz različitost"

Kategorija: Staro

plakat informativne radionice za medijePozivamo vas na radionicu Prosperity in Diversity koja će se održati u Centru za mlade u Grabriku, 12. ožujka u 16 sati.

U sklopu projekta Blagostanje kroz raznolikost u periodu od 10. ožujka 2014. do 21. ožujka u Karlovačkoj, Ličko-senjskoj i Zadarskoj županiji provest će se informiranje javnosti o radionicama iz ekološke poljoprivrede. Projekt se obraća dugotrajno nezaposlenima u namjeri da ih osposobi za samozapošljavanje u području ekološke poljoprivrede.
Projekt se provodi na području Ličko-senjske, Karlovačke i Zadarske županije. Točan dan, sat i prostor gdje će uvodno predavanje biti upriličeno, bit će naknadno objavljeni u lokalnim medijima, kao i putem plakata u mjestima navedenim u privitku.

Radionica u Karlovcu će se održati u Centru za mlade u Grabriku, 12. ožujka u 16h.

Misija je Projekta osnaživanje ljudskog potencijala s ciljem da on postane pokretač razvoja u svojim sredinama. Polaznici ovog projekta imat će jedinstvenu priliku kreativno sudjelovati u procesu od početka realizacije do plasmana svojih proizvoda na tržištu uz pomoć stručnjaka raznih profila sa Sveučilišta u Zadru i partnerskih institucija.

U projekt su uključeni stručnjaci raznih profila (prirodnih, biotehnoloških, društvenih znanosti), sa Sveučilišta u Zadru i partnerskih institucija.
Nositelj projekta Blagostanje kroz raznolikost jest Sveučilište u Zadru, a partneri su projekta Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni uredi Zadar i Gospić , te razvojna agencija Ličkosenjske županije LIRA i Društvo za promicanje kulture življenja ZVONO UZ KUPU iz Karlovačke
županije.

Projekt sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se na području Zadarske, Ličkosenjske i Karlovačke županije.