Internetski vodič za mlade počeo s radom

Kategorija: Staro

fb profile1Obavještavamo vas da je internetski Info vodič za mlade počeo s radom putem stranice www.ka-vodic.info i da je krenula faza aktivnog punjenja informacijama o događanjima.

Za lakše korištenje i vašu suradnju željeli bismo vam pojasniti kako smo zamislili početnu stranicu i dati vam preciznije upute kako slati materijale.

POČETNA STRANICA

1.) Izbornik

DOGAĐANJA - sadrži sva događanja po kategorijama

LOKACIJE - informacije o lokacijama za mlade u obliku statičnih stranica koje sadrže stalne programe, obavijesti i kontakte

POMOĆ I PODRŠKA - sadrži sve relevantne servise za mlade u obliku statičnih stranica s informacijama o djelatnostima i korisnim kontaktima

2.) Izdvojeno

Prilagođeno za sva događanja s POTPUNIM informacijama za najavu, a koji sadrži:

- kratki tekst opisa aktivnosti,

- lokaciju održavanja događanja,

- vrijeme trajanja događanja

- cijena naplate aktivnosti

Uz ovaj oblik najave OBAVEZNO je poslati i popratnu fotografiju minimalne veličine 900x350 px.

3.) Kalendar

Sadrži sva događanja u obliku kalendarskog prikaza putem kojeg se može doći do članaka za zasebna događanja (opis, vrijeme do događanja, cijenu ulaza, lokaciju, web stranicu i slično)

Kalendar u svom zaglavlju sadrži filter kojim možete izvući događanje prema zadanim kategorijama (KONCERT, PREDAVANJE, FILM, REKREACIJA, RADIONICA..)

Napomena: U kalendar ulaze i ona događanja koja nisu zadovoljila kriterije za "izdvojene" tj. SVA događanja sa stranice.

OSTALE INFORMACIJE

Facebook stranica

Na Facebook stranici Info vodiča objavljivat ćemo izdvojene i grupne najave na dnevnoj bazi te povremeno i fotografije održanih događanja.

Način dostavljanja podataka za vodič:

Sve informacije o događanjima šaljite na email info@ka-vodic.info na koji također možete proslijeđivati informacije putem svojih mailing lista i regularnih najava za događanja.

Ukoliko želite svoju fotografiju među izdvojenima, minimalna veličina je 900x350 px, a sve ostale fotografije su poželjne da šaljete u dimenzijama od minimalno 400 px širine.

Uz svoje materijale možete slati i informacije o vašoj organizaciji, lokaciji, ili instituciji zajedno s logotipom i kontaktima.

Također, ako želite, nakon završenih događanja možete nam poslati i nekoliko fotografija koje bismo podijelili putem našeg Facebook kanala.

Podsjećamo da je stranica prilagođena svim stolnim i mobilnim uređajima stoga podupiremo da ju označite kao bookmark/link/favourite.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji, a za sve dodatne informacije, komentare i prijedloge stojimo na raspolaganju putem email adrese domagoj@czm-grabrik.hr

Izradu internetskog Info vodiča za mlade financira Grad Karlovac, a izrađuje i održava ga udruga za promicanje kreativnosti, rada i organizacije mladih Poluga.